David

nøgleord om mig …(1983 - 2012)

Abstrakt, drømmende, fantasifuld, empatisk, tillidsvækkende, blodrig, musikalsk, forfatter, til tider materialistisk og fremadskuende… 

Disse umiddelbare nøgleord, og en hel masse andre, er med til at definere en dansk/siciliansk mand født i 1983 og opvokset på Nørrebro i København. I et unikt sammensurium er jeg blevet til: i en familie og vennekreds på kryds og tværs af religiøse trosretninger, hudfarver, uddannelsesniveauer og politiske målsætninger. Via dette sociale, varmblodige og åbne miks realiserer jeg mig selv forretningsmæssigt, kreativt, følelsesmæssigt, respektfuldt og menneskeligt.

Allerede i mine tidlige år havde jeg en brændende interesse for at fortælle historier, skrive, udtrykke mig kreativt og skabe noget, om det så var musik, tekst eller andet – en form for ventil for at afreagere og udlede energi på en positiv og givende måde frem for den lige så nærliggende palet af negative muligheder. Det kreative univers, som jeg altid har søgt, er og bliver en personlig mulighed for at skabe en ny realitet, en fantasi, en modreaktion, en finpudsning af det eksisterende eller blot et åndehul for mig selv.

Vigtigheden af en sund sjæl og et sundt hoved er én ting, men kroppen skal ligeledes følge med. Derfor har jeg altid respekteret og indset vigtigheden af fysisk aktivitet, lige fra kampsport til svømning og alt, hvad der kunne give ro i kroppen og brænde den mængde energi af, som jeg i mine ungdomsår kunne mærke hobede sig op. Den dag i dag anser jeg denne energi, som er i alle os mennesker, som en helt essentiel ingrediens i de kreative ting, som jeg beskæftiger mig med, og en nødvendighed for at kunne blive et helt menneske.

Min uddannelsesmæssige baggrund er ganske almindelig, og i starten af 20’erne blev jeg uddannet i den finansielle sektor. Her kunne jeg kombinere min interesse for økonomi og forretning samt mit brændende ønske om at kapitalisere på mine kreative evner. Med tiden og via sideløbende litteratur, begyndte jeg langsomt at finde en vej i cyberspace, hvor jeg kunne skabe individuelle, små oaser og udfolde mig visuelt, tekstmæssigt og auditivt. Det blev starten på et omfattende netværk af websites, hvor jeg i ly og skygger placerede mig som webmaster/digital editor.

Som webmaster skaber jeg selv mine oaser, leverer mine ydelser digitalt og markedsfører, som jeg finder empatisk passende, og jeg betragter mit selvstændige virke som en succes og som den mest positive udleder af energi. Til gavn for mig, dig og andre, som tilfældigvis havner i nettet …

Nyd tiden på dette site.