B√łgerne

Politisk ukorrekt, nutidskritisk, til tider spydig, abstrakt, provokerende, futuristisk og et oprigtigt ønske om en saligere hverdag … både nu og i fremtiden …

Jeg har forfattet adskillige bøger, især e-bøger. Både under mit eget navn og under hemmelige pseudonymer, på kryds og tværs af køn, på dansk og især engelsk. Mine bøger kredser ofte om de medieskabte idealer, vi forfølger: den perfekte krop, det perfekte udseende, det perfekte liv, at være det perfekte menneske, det perfekte sexliv, den sublime lykkefølelse og jagten på det næste sus, uanset hvad det end måtte være, eller hvor det end måtte befinde sig – det hele menneske. Det kunstige, salige menneske.

Jeg føler tit, at mine bøger fokuserer på nicher eller tager parti for de svagest stillede, måske fordi jeg bedst kan relatere til dem, og fordi det giver mig anledning til at kæmpe for noget eller imod nogen eller blot lufte mine holdninger. Mine tekster kredser ofte om nutidige og mulige fremtidige konsekvenser. Det synes jeg er mest interessant, spændende og anderledes. Et kig ind i krystalkuglen, hvor man kan tillade sig at tænke frit og komme med personlige formodninger om, hvordan de fremtidige tendenser tegner sig for os.

Af litteratur, som jeg har skrevet under mit eget navn og især pseudonymer, finder man guider, vejledninger, samfundskritiske, politiske, erotiske og fantasifulde tekster, blogs mv. Til de fleste af mine tilgængelige litterære produkter tilføjer jeg et website, som kan fungere som en unik salgsplatform til at understrege produktets betydning og indhold og gøre købsprocessen intuitiv for de besøgende.

Derudover hjælper jeg også etablerede og semi-etablerede firmaer eller forfattere med at ghostwrite, fjernvedligeholde e-book-sites og opsætte webmæssige salgsplatformer samt affiliate netværk for deres egne digitale produkter.
Alle produkter leveres og skabes i den digitale verden, og min kundegruppe befinder sig hovedsageligt uden for EU.

Kvinden & Æblerne

Den 4. maj 2010 udgav jeg min seneste bog, "Kvinden & Æblerne",
som er en debatbog om sex, magt og kvinders utroskab.
Bogen indeholder en lang række videnskabelige kilder, som, krydret med min ofte provokerende tilgang, redegør for et kvindedomineret dansk
samfund, de konsekvenser, det har seksuelt for mænd/kvinder, og den generelle kønsudviskning. Bogen indeholder ud over en masse fakta og videnskabelige data også en række case stories med kvinder,
som fortæller om deres utroskab mod deres partner.

Du kan læse mere om min bog her:
http://www.Kvinders-Utroskab.dk 

 

 

The models diet

Den 3. april 2008 udgav jeg bogen ”The Models Diet – Mere end en krop”, som handler om vores fokusering på skønhed, kropsidealer og det perfekte udseende. Bogen fungerer som en nem opslagsbog krydret med kapitler, som udelukkende fokuserer på vores overfladiske natur og samfund. I den mere praktiske afdeling havde jeg valgt at bruge nøgenmodeller som forbilleder for at modbevise, at sund ernæring og livsstil nødvendigvis var forbeholdt pseudovidenskabelige agurkediætister og hemmelige formler. I bogen interviewede jeg adskillige anerkendte amerikanske modeller og fagfolk, deriblandt dr. Mehmet Öz fra Oprah Winfrey, Katie Cleary, Katrina Darrel, Bianca Beauchamp, Sunny Leone og en lang række andre personligheder.

Eksamens-Angst

December 2004 udgav jeg min første e-bog som omhandler eksamensangst. E-bogen er en praktisk guide til, hvordan man kan arbejde med sin nervøsitet, usikkerhed og andre besværligheder op til prøver, jobsamtaler, øvelser og andet.

E-bogen er blevet solgt til adskillige skoler, studievejledere, privatpersoner og andre som kunne tænke sig et klarsyn og vejledning.
Produktet sælges ikke længere på et selvstændigt website men kan bestilles ved at skrive til david@nicosialonghi.com.

E-bogen er selv den dag idag højt rangeret på Google på sit nøgleord.

guldforfatter

I starten af marts 2011 udgav jeg denne guide på dansk, som hjælper alle, der går med ønsker og drømme om at være forfatter og udgive deres egne værker selv. Med afsæt i mine egne succesfulde erfaringer kommer jeg med mine vejledninger til, hvordan man starter godt ud som forfatter og danner grobund for en forretningsmæssig tilgang til sit skrivearbejde. Bogen er baseret på egne personlige holdninger og langer kraftigt ud mod den etablerede forlagsbranche. Guiden hjælper med udgivelser, oprettelse af forlag, udgivelse i Danmark og udlandet, e-bøger, websites, tips og tricks, affiliate netværk og en masse andet, som skal til for at forsøge sig som forfatter.  Jeg har valgt en abe som mit logo – da selv en abe kan lære det, og dét behøver man ikke et forlag til at sige. Se mere her: www.guldforfatter.dk

????

Og her gemmer der sig så en række bøger og e-bøger med forskelligt indhold, under forskellige navne og med forskellige målsætninger.
Disse titler er forbeholdt mig samt de forretningsmæssige opgaver og kunder, som kræver diskretion. Ikke fordi jeg leger agent 007, men diskretion er en del af arbejdet for disse sites, digitale ydelser/produkter og e-bøger.