Musikken

chillout, elektronisk, lounge, trance, melankolsk, ambient, balearic og til tider hårdt og psykedelisk m.m.

     

 

Siden slutningen af 90’erne og frem til nu har jeg fokuseret på elektronisk musik, alt, som kan skabes elektronisk – som er født i en maskine. Jeg bevæger mig mest i de ovennævnte genrer og arbejder hovedsageligt under navnene ”Aiemo” og ”Mazenga”.
Musikken fra ”Mazenga” har været mange år undervejs og hører til det hårdtpumpende psy-trance-inspirerede musik. Her er det muligt at afreagere via den mere hårde og tunge musik, hypnotiserende sekvenser og vibrerende basslines. I 2010 valgte jeg at få produceret en musikvideo, som klart og tydeligt repræsenterer følelsen af ”Mazenga” og miljøet omkring den pulserende, elektroniske musik, og som præcis skaber den opløftende virkelighed, som gemmer sig i den hypnotiserende musik. Musikvideoen med ”Mazenga” kan ses her på Youtube: Mazenga - Digital Daze

”Aiemo” er derimod det komplet modsatte: Her er der mere fokus på blide melodier, stemning, flow og ren chillout i et langt roligere tempo. Følelsen går helt fra hvide sandstrande til melankolsk storbyliv og outta-space flydende soundscapes. En indikation på, hvad ”Aiemo” er, kan du både se og høre på denne musikvideo fra YouTube: Aiemo feat Holly Prothman - Your Dreams (link kommer)

De to polariserende musikalske projekter udgives på forskellige labels rundtomkring, såsom Innersound Records og Bonzai Records, og bliver sideløbende suppleret med min interesse for lydbranding, sounddesign og generelle soundscapes. Den oplysende og bevidsthedsudvidende kraft, som findes i musik, har gjort, at jeg også leverer små, individuelle lydscenarier til diverse produktioner, websites, billeder/film mv., som benytter stemningsmusik.